Werken bij burger king ervaringen

Datum van publicatie: 10.12.2018

Hierbij zal je collega's tegenkomen die harder werken dan je ooit hebt gezien maar ook het compleet tegenovergestelde. Producten Neues Sparen King Finder. Crew Member   voormalige medewerker —   Merchants Dr.

Een prettige en leerzame werkomgeving met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Werken langs de snelweg. Was een hele leuke hechte groep. Schrijf een review voor dit bedrijf. Als beloning voor je inzet bieden we je een goed salaris.

The location I worked at was too informal, werken bij burger king ervaringen, Netherlands - 22 oktober Schrijf een review voor dit bedrijf! The location I worked at was too informal, Netherlands - 22 oktober Schrijf een review voor dit bedrijf. The location I worked at was too informal, Netherlands - 22 oktober Schrijf een burgerlijke staat alleenstaand of gescheiden voor dit bedrijf.

Werken met de crew en managers in de keuken was altijd leuk we mochten altijd wel grappen en dollen zo lang onze werk maar af was.

Burger King can be a fun place to work but it depends on how the culture is of that specific location.

Hoeveel betaalt Burger King in Nederland?

Je taken bestaan o. Production Leader   voormalige medewerker —   Delft, Netherlands — 22 oktober Samen steken we graag de handen uit de mouwen en werken we enthousiast aan resultaat!

Als Crew medewerker werk je in de keuken of achter de kassa en zorg je er samen met jouw collega's voor dat de gasten krijgen wat ze het liefste willen. Stuur een mail naar  HR bk-nl. Het is je energie niet waard en het is heel vermoeiend.

  • Productief, maar geen gezellige werksfeer. Elke dag van de week is het weer opnieuw een uitdaging, Je staat elke dag met andere collega's andere gasten en verschillende situaties.
  • Onze community staat klaar om te antwoorden. Iedereen kon met elkaar op schieten en we vielen voor elkaar in als mogelijk is zonder moeite.

Het kan maar zo zijn dat je de ene minuut nog vijf broodjes moet maken en het kwartier erna niks te doen hebt. Bij de Burger King is het zaak een geoliede machine te vormen. De mensen zijn allemaal aardig en helpen je overal bij maar als er een bus binnen komt en je begint achter te lopen word er gevraagd of je de afwas of iets anders kan doen zodat iemand je kan overnemen. De mensen zijn allemaal aardig en helpen je overal bij maar als er een bus binnen komt en je begint achter te lopen word er gevraagd of je de afwas of iets anders kan doen zodat iemand je kan overnemen.

De werken bij burger king ervaringen zijn allemaal aardig en helpen je overal bij maar als er een bus binnen komt en je begint achter te lopen word er gevraagd of je de afwas of iets anders kan doen zodat iemand je kan overnemen, werken bij burger king ervaringen.

Aan de slag bij de burger king

Je taken bestaan o. De broodjes in elkaar zetten is nauw ook niet echt iets geweldigs, je moet ze precies in elkaar zetten zoals je moeten en mag er niet teveel van alles op doen want anders kost hij te veel geld Iedereen kon met elkaar op schieten en we vielen voor elkaar in als mogelijk is zonder moeite. Shiftleader   voormalige medewerker —   Eindhoven — 5 oktober

Ze accepteren je zoals jebent, ookal snap je iets niet en moet het je duizend keer worden uitgelegd? Ze accepteren je zoals jebent, ookal snap je iets niet en moet het je duizend keer worden uitgelegd. Burger King is een bedrijf met een duidelijke visie, werken bij burger king ervaringen. Burger King is een bedrijf met een duidelijke visie. Burger King is een bedrijf met een duidelijke visie.

FLEXIBILITEIT

De team is jong en energyk, wat het leuk maakt om te werken. De mensen zijn allemaal erg relaxt en aardig maar als puntje bij paaltje komt, ben jij de nieuwe en mag jij alle K-klusjes doen. Kassa medewerker   voormalige medewerker —   Blijdorp, NL — 16 augustus Met veel mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Slecht management die andere voortrekt en gemeen is. Als Restaurant Manager ben je eindverantwoordelijk voor plakletters voor op hout hebt de leiding over je eigen restaurant. Shiftleader   voormalige medewerker -   Eindhoven - 5 oktober No one was appreciated or paid fairly for a great work ethic! Shiftleader   voormalige medewerker -   Eindhoven - 5 oktober No one was appreciated or paid fairly for a great work ethic.

Keuken medewerker   voormalige medewerker -   Den Bosch - 28 juli Crewtrainer   voormalige medewerker -   Amsterdam - 6 meiwerken bij burger king ervaringen. Slecht management die andere voortrekt en gemeen is.

Werken bij de Mac Donalds of Burgerking?

Productief, maar geen gezellige werksfeer. Profiel geclaimd Schrijf een review voor dit bedrijf. Keuken medewerker   voormalige medewerker —   Den Bosch — 28 juli

Het is saai werk en s' avond veel schoonmaken maar wel met een gezellig team. Werken met de crew en managers in de keuken was altijd leuk we mochten altijd wel grappen en dollen zo lang onze werk maar af was, werken bij burger king ervaringen. Het is saai werk en s' avond veel schoonmaken maar wel met een gezellig team.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2018 gudegsagan.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |