Scooter start niet door kou

Datum van publicatie: 22.02.2018

Uw winkelwagen is leeg. Om te controleren of het aan de benzine toevoer ligt of aan de ontsteking kun je een handig proefje doen. Voor de hand liggende problemen Start de scooter niet?

Oke, dan gaan we nu proberen te starten met enkele tips. De ontsteking moet vervolgens zorgen dat het mengsel tot ontploffing wordt gebracht.

Cilinder controle, om de cilinder controle uit te voeren, draai je de bougie eruit. Vespa start niet Vespa start niet wat moet ik doen? Pechhulp Scooter Pechhulp nodig voor je scooter? De motor moet met een hoog start-toerental gestart worden.

Vaak neemt het motorvermogen af wanneer de zuigerveren versleten zijn. Vaak neemt het motorvermogen af wanneer de zuigerveren versleten zijn. Heb je geluk dan hoef je slechts de zuigerveren te vervangen. Kijk op de afstellen en werking pagina carburateur voor info waar de sproeier zit. Heb je geluk dan hoef je slechts de zuigerveren te vervangen, scooter start niet door kou.

Zet je linkerbeen op de grond.

Bij slijtage denken we aan zuigerveren, oliepomp of valse lucht. De motor moet met een hoog start-toerental gestart worden. Het vervolg van het onderwerp:
 • We geven je ook tips en tricks mee om het probleem in het vervolg te verhelpen.
 • De CDI regelt het tijdstip van de ontsteking. De carburateur mengt brandstof en lucht tot een brandbaar mengsel.

Werking van de motor

Om te controleren of het aan de benzine toevoer ligt of aan de ontsteking kun je een handig proefje doen. Scooter start niet Mijn scooter start niet, wat moet ik doen? Herhaal stap 4 en direct erna stap 5 nogmaals en geef dit maal een heel klein beetje gas bij tijdens op de startknop te drukken.

Scooter levertijd en bezorging. Het motorblok van een scooter is o. De bougie heeft een beperkte levensduur en kan dus versleten of stuk zijn. Kreeg ergens anders de tip om de bougie te vervangen voor eentje met een warmtegraad 8 als er nu bijvoorbeeld een 7 inzit.

Vespa start niet Vespa start niet wat moet ik doen. Het contact blijft dan op massa staan waardoor er geen vonk mogelijk is. Het contact blijft dan op massa staan waardoor er geen vonk mogelijk is, scooter start niet door kou. Oorzaak, dan gaan we nu proberen te starten met enkele tips. Oke, benzinetoevoer of ontsteking. In dit artikel proberen we je zo goed mogelijk op weg te helpen om het startprobleem weer te verhelpen.

In dit artikel proberen we je zo goed mogelijk op weg te helpen om het startprobleem weer te verhelpen.

Scooter starten in de winter

De ontsteking moet vervolgens zorgen dat het mengsel tot ontploffing wordt gebracht. Houd je linkerhand aan je linkerhandvat vast en je rechterhand aan je rechterhandvat vast of de buddygrip.

Deze meten de compressie van je cillinder. Het enige wat je nog hoeft te doen is de stekker in het stopcontact te doen.

Werkt je choke niet dan zorgt dat altijd voor startproblemen. Wanneer je scooter opeens niet meer start dan kan dat verschillende oorzaken hebben. Uw totaal bedrag is. Uw totaal bedrag is. De CDI, bobine en bougie behoren tot de ontsteking.

Mijn scooter start niet goed of start niet als het koud is.

We geven je ook tips en tricks mee om het probleem in het vervolg te verhelpen. Je kunt je compressie ook meten met zogenaamde "compressie meters". Doordat het vriest en u een lange tijd vol-gas rijdt kan het vocht wat in de gaskabel zit de binnenkabel aan de buitenkabel vast laten vriezen, hierdoor blijft de scooter vol-gas geven als u wilt stoppen.

Laatste Jump to page: Meestal zorgt de vuldop op de tank voor de beluchting van de brandstoftank.

Start de scooter niet dan kan dit een ontstekingsprobleem zijn. Geen brandstof is de simpelste om te controleren als je scooter niet start? Geen brandstof is de scooter start niet door kou om te controleren als je scooter niet start. Lukt dit ook niet. Deze meten de compressie van je cillinder. Lukt dit ook niet. Deze meten de compressie van je cillinder. Deze meten de compressie van je cillinder.

Scooter start niet

Vragen of afspraak maken? Het is nu De motor moet met een hoog start-toerental gestart worden. Dus draai de tankdop eraf en kijk naar binnen in je tank.

By Marcel in forum Algemene Vragen. Als hij niet start betekend dat dat een van deze dingen niet goed functioneert. By Marcel in forum Algemene Vragen.

We adviseren u om te lezen:

 1. Bahri
  26.02.2018 23:36
  Vraag Fast and Furious Scooters om de voorwaarden en standaard informatieblad.
 2. Tietje
  05.03.2018 06:50
  Moet dit elke keer zo zijn wanneer de scooter gestart wordt met wat frisser weer? Houd je linkerhand aan je linkerhandvat vast en je rechterhand aan je rechterhandvat vast of de buddygrip.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2018 gudegsagan.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |