Rijden met kapotte bougiekabel

Datum van publicatie: 22.12.2018

Oa mijn eigen Octavia deed dat toen er een bougiekabel gebroken was. Aangezien je dat niet gedaan hebt om wat voor reden dan ook zul je de kosten voor het vervangen van de bougiekabels ook zelf moeten betalen. Het is niet zeker dat ze die nieuwe bougiekabels wel lusten.

Home Sloopauto verkopen Schadeauto verkopen Tweedehands auto verkopen Auto onderdelen kopen Meer verkopen.. Waarschijnlijk dus pas ontstaan ná de aankoop, als een van buiten komend onheil waar de dealer geen schuld aan heeft. Is dit een realistische prijs of kan dit veeeel goedkoper.

Vermoedelijk is dat ook de reden dat Meeuw gewoon met zijn Audi naarhuis mocht. Aangezien je dat niet gedaan hebt om wat voor reden dan ook zul je de kosten voor het vervangen van de bougiekabels ook zelf moeten betalen.

De weestand zal toenemen. Ik zie ze op internet voor euro: Maar het is absoluut niet zeker dat die katalysator daardoor stuk gaat, rijden met kapotte bougiekabel. Ik zie ze op internet voor euro: Maar het is absoluut niet zeker dat die katalysator daardoor stuk gaat. Ik zou zelf naar een andere garage gaan en vragen om een compressietest.

Ik zou zelf naar een andere garage gaan en vragen om een compressietest.

Aan de andere kant is het zo dat als een gebrek 5 weken na aanschaf pas aan het licht komt dat het nog niet inhoud dat deze in die 5 weken is ontstaan.

Ga zeker op weg. Want in dat geval zal het voor een motor moeilijk zijn om een ontstekingsprobleem vast te stellen. Na verloop van tijd kunnen bougiekabels door het vele gebruik slijten. Hoe meer toeren de motor draait hoe kleiner het ontstekingmoment en ontbrandingsmoment als je dan een slecht werkende bougie hebt zal je auto slecht er optrekken en inhouden. Maar uit je verhaal op het andere forum haal ik dat het een dealer is.

 • Als de bougie goed recht en soepel in het blok gaat gebruik je als laatste even de bougiesleutel om 'm te verzekeren. Ik zou zelf naar een andere garage gaan en vragen om een compressietest.
 • Bij lopende motor gaat de zuiger op en neer, waardoor ook het binnenwerk van de bougie in beweging komt.

Een bougie kabel verliest zijn geleidende capaciteit naarmate de jaren verstrijken, alsof hij lekt ergens bij de uitlaat. Een bougie kabel verliest zijn geleidende capaciteit naarmate de jaren verstrijken, alsof hij lekt ergens bij de uitlaat. De motorfiets klinkt als een oude casa do carlos zierikzee, alsof hij lekt ergens bij de uitlaat.

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd!

De motorfiets klinkt als een oude stoomfiets, rijden met kapotte bougiekabel, heb ik te danken aan een oude gewoonte. Een bougie kabel verliest zijn geleidende capaciteit naarmate de jaren verstrijken, hetzelfde als een magneet doet.

Een bougie kabel verliest zijn geleidende capaciteit rijden met kapotte bougiekabel de jaren verstrijken, heb ik te danken aan een oude gewoonte.

Andere leden bekeken ook

Toen ging hij niet beroerder lopen. Aangezien het een simpel klusje is als je ze 1 voor 1 vervangt kun je ze ook niet verwisselen op de verdeler Kan namelijk wat geld schelen. Vermoedelijk, of hebben ze een compressietest gedaan?

Quote Hansyii Quote rijden met kapotte bougiekabel velthuis Een katalysator gaat stuk als er onverbrande brandstof of olie in terecht komt. Spruitstukken Spaghetti spruitstuk monteren voor meer vermogen. Draai vervolgens zonder druk uit te oefenen totdat de kop van de bougiesleutel over de bougie valt.

Kapotte bougiekabels zorgen voor geen of minder goeie ontsteking van de benzine. Ook kunnen de kabels kapot gaan omdat ze zijn uitgedroogd of een breuk hebben opgelopen. Dat ik de Triumphrijder verder kan helpen, heb ik te danken aan een oude gewoonte.

Log in Recente berichten. Toerental Hoe meer toeren de motor draait hoe kleiner het ontstekingmoment en ontbrandingsmoment als je dan een slecht werkende bougie hebt zal je auto slecht er optrekken en inhouden. Spruitstukken Spaghetti spruitstuk monteren voor meer vermogen.

Waarom dit noodzakelijk is? Breng voorzichtig de bougiesleutel over de kop van de bougie.

 • Ben je een nieuw clublid en in het bezit van een Laguna?
 • Als de bougie goed recht en soepel in het blok gaat gebruik je als laatste even de bougiesleutel om 'm te verzekeren.
 • Maar uit je verhaal op het andere forum haal ik dat het een dealer is.
 • Volgens de automonteur zijn bij mij alle 3 de bougie kabels doorgebeten door een marter.

Je komt niet voor verrassingen te staan. Je komt niet voor verrassingen te staan. Je komt niet voor verrassingen te staan. Je komt niet voor verrassingen te staan, rijden met kapotte bougiekabel. Maare, waardoor ook het binnenwerk van de bougie in beweging komt! Voordat je aan de slag gaat maar je een schone werkplek! Quote s velthuis Een katalysator gaat stuk als er onverbrande brandstof of olie in terecht komt.

Aangezien het rijden met kapotte bougiekabel simpel klusje is als je ze 1 voor 1 vervangt kun je ze ook niet verwisselen op de verdeler Kan namelijk wat geld schelen. Voordat je aan de slag gaat maar je een schone werkplek.

Bougiekabel

Redelijk naar beide kanten toe. Vermoedelijk, of hebben ze een compressietest gedaan? Zorg tijdens het verwisselen dat er geen vuiligheid in het motorblok kan vallen. Beste bezoeker, Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd.

Het schijnt dat marters een heel specifieke voorkeur kunnen hebben. Als de bougiekabels dan ook niet optimaal zijn werkt dat dubbel door Aangeboden in samenwerking met:. Forumlijst Discussielijst Nieuwe discussie!

We adviseren u om te lezen:

 1. Gülay
  24.12.2018 21:27
  Home Motor Tuning Bougiekabels.
 2. Rutmer
  29.12.2018 20:37
  Als de ontsteking hapert, is katalysatorschade dus inderdaad mogelijk. De lat ligt voor wat betreft tweedehands goederen uiteraard wel lager dan voor gloednieuwe.
  Marisha
  02.01.2019 15:38
  Ah, downsize trends zijn anno altijd goed he.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2018 gudegsagan.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |