Mini laptop met los toetsenbord

Datum van publicatie: 20.12.2018

We gebruiken analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen. Dit draadloze mini keyboard is slechts 26cm breed normaal toetsenbord ca. Een laptop met een 11,6 inch beelddiagonaal heeft een scherm van 25,7 cm breed en 14,5 cm hoog.

Dit mini toetsenbord met laser heeft tevens de beschikking over een backlight functie, wat natuurlijk erg handig is voor tijdens presentaties als de lichten uit zijn.

Met de Trust NADO Draadloos Bluetooth toetsenbord typ je comfortabel op afstand terwijl je bent verbonden met je computer, laptop of smartphone. Helemaal linksboven op het mini keyboard zit een linkermuisknop, zo kan je met rechts het touchpad bedienen en je linkerhand gebruiken voor de linkermuisknop.

De energievoorziening komt door de kabel, dus je hoeft niet de batterijen te vervangen. Dan is een draadloos toetsenbord ideaal. Een laptop met een 11,6 inch beelddiagonaal heeft een scherm van 25,7 cm breed en 14,5 cm hoog.

Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd, mini laptop met los toetsenbord. Social media gebruikers belgie Bestel Details Vergelijk Rii Mini I6 Mini Toetsenbord is een zogenaamd 3in1 toetsenbord en bevat naast een mini keyboard en de touchpad muis ook nog eens aan de andere zijde een infrarood afstandsbediening die programmeerbaar is.

De Rii MX3 4in1 mini keyboard is een veelzijdig mini toetsenbord en ideaal als je minder afstandsbedieningen in de huiskamer wilt. BTW Bestel Details Vergelijk Rii Mini I6 Mini Toetsenbord is een zogenaamd 3in1 toetsenbord mini laptop met los toetsenbord bevat naast een mini keyboard en de touchpad muis ook nog eens aan de andere zijde een infrarood afstandsbediening die programmeerbaar is.

Deze 13,3 inch laptops zijn nog steeds erg compact, en draagbaar, licht.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Van draadloos tot gaming toetsenbord

Het voordeel van deze vorm is dan ook dat je deze mini keyboard zowel vertical als horizontaal kan gebruiken. Met de Trust NADO Draadloos Bluetooth toetsenbord typ je comfortabel op afstand terwijl je bent verbonden met je computer, laptop of smartphone.

Laptop van 13,3 inch kopen? Als de Rii i8 en zelfs de K12 te klein zijn, maar u toch een mooi klein draadloos toetsenbord wilt is de Rii K18 ideaal. Deze Gembird mini toetsenbord maakt geen gebruik van Wifi 2,4Ghz maar Bluetooth, het voordeel hiervan is dat het stroomverbruik van Bluetooth veel lager is.

Bekijk het aanbod van 10,1 inch laptops op Bol.

  • Het mini toetsenbord weegt slechts 74 gram en bevat een hoge capaciteit Li-ion accu die extra lang mee gaat. Als je thuis veel voor de computer zit, dan is een bedraad toetsenbord erg handig.
  • Je hebt tenslotte een middel nodig om een zoekopdracht in te typen of een document uit te werken.

Log in voor persoonlijke bezorgopties. Wel een goed product. Toon in schema Toon in lijst Sorteren op Meest gekocht Prijs van laag naar hoog Prijs van hoog naar laag Best beoordeeld.

Een 17 inch laptop is door de afmeting minder draagbaar. Log in voor persoonlijke bezorgopties. Een 17 inch laptop is door de afmeting minder draagbaar.

Naast de wifi versie is er nu ook eindelijk een Rii i8 bluetooth versie. Verder is er in dit formaat een groot aanbod van normale laptops zonder touchscreen, variërend van goedkope laptops tot ultrabooks. Het is hiermee dan ook een ideaal hulpmiddel voor professionele presentaties.

Dit is de kleinste afmeting waarbij er ook opties beschikbaar zijn met krachtige hardware. Beide hebben een verbeterde layout waarbij o? Wordt geleverd inclusief usb ontvanger, handleiding en accu, oplaad kabel! Wordt geleverd inclusief usb ontvanger, oplaad kabel, handleiding en accu.

Wordt geleverd inclusief usb ontvanger, oplaad kabel, oplaad kabel!

Hulp nodig bij het kiezen?

Surf op het internet, speel spellen of kijk films op je tv, het kan er allemaal mee. Voordelige koop Eenvoudig in gebruik. Log in voor persoonlijke bezorgopties.

K08 Mini Keyboard met touchpad is onze voordeligste mini toetsenbord met accu.

Het gaat hier om de echte RiiTek versie en niet een van de vele I8 kopien. Waardoor weet ik niet. Dit draadloze toetsenbord van Logitech is voorzien van mini laptop met los toetsenbord sneltoetsen voor volledige controle over uw PC! Voordelige koop Eenvoudig in gebruik. Voordelige koop Eenvoudig in gebruik. Omdat het I8X mini keyboard ook iets minder breed ca 1cm is kan iedereen nu gemakkelijk bij alle toetsen. Dit draadloze toetsenbord van Logitech is voorzien van 8 sneltoetsen voor volledige controle over uw PC.

Waardoor weet ik niet.

Vind Laptop toetsenborden via het Laptop merk en model

Een laptop met een 14 inch beelddiagonaal heeft een scherm van 31 cm breed, en 17,4 cm hoog. Bij Razer , Trust , Speedlink , Logitech, Rapoo en Microsoft heb je de mogelijkheid om er een naar jouw wensen uit te kiezen. Apparaten die al beschikken over bluetooth kunnen direct verbinding maken, maar Rii is zo chic geweest om ook een usb Bluetooth dongle bij te voegen zodat je ook gemakkelijk de Rii i8 plus kunt aansluiten op apparaten die niet zelf over bluetooth beschikken.

Opties selecteren Details Vergelijk. Opties selecteren Details Vergelijk. Rii Mini I6 Mini Toetsenbord is een zogenaamd 3in1 toetsenbord en bevat naast een mini keyboard en de touchpad muis ook nog eens aan de andere zijde een infrarood afstandsbediening die programmeerbaar is.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2018 gudegsagan.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |