Het weer in las vegas in oktober

Datum van publicatie: 24.12.2018

En geniet natuurlijk van je reis! De zon schijnt dan langer dan dat het donker is.

U kunt dus uw koffers pakken of te gaan voor de beste reistijd in het jaar om naar Las Vegas te gaan. De hete dagen zorgen echter ook voor erg warme nachten. Dit hete weer vindt lang niet iedereen prettig. Een landschap uit het Wilde Westen Lees het artikel. Het weer in Las Vegas in de zomer Waarschuwing vooraf:

Las vegas weer per maand januari. Hoe groot de kans op winters weer, extreme hitte of orkanen is vind je vaak niet terug in cijfers. Hoe groot de kans op winters weer, extreme hitte of orkanen is vind je vaak niet terug in cijfers. Las vegas weer per maand januari. Het weer in Las vegas. In het voorjaar zijn vooral de maanden april en mei geschikt.

Het je een visa nodig voor je bezoek aan Las vegas? Door de ligging van de stad heerst er het hele jaar droogte en omdat Las Vegas in de regenschaduw van de bergketen Sierra Nevada ligt, valt er zelden regen.
 • Door de grote temperatuurwisselingen tussen de jaargetijden, beveel ik de lente en de herfst aan als beste reistijd voor Las Vegas.
 • In tegendeel, ze liggen er vaak hoog boven. De hete dagen zorgen echter ook voor erg warme nachten.

Beste reisperiode Wil je weten wanneer je het beste naar deze bestemming kunt reizen? Las Vegas heeft gemiddelde maximumtemperaturen van 38 tot 41 graden Celsius in de zomer, waarmee het tot de heetste plekjes van Amerika hoort. En geniet natuurlijk van je reis! Daarnaast zijn de vele hotels en casinos voorzien van airconditioning, zodat je altijd snel de koelte op kunt zoeken. In de zomermaanden ligt het aantal dagen dat het regent gemiddeld tussen de 0.

Met neerslaghoeveelheden die op jaarbasis variëren van ongeveer tot ruim tweehonderd millimeter behoort Nevada tot de droogste plekken van het noordelijk halfrond.

 • Hoe groot de kans op winters weer, extreme hitte of orkanen is vind je vaak niet terug in cijfers. In potentie kun je in elk seizoen en elke maand een trip naar de metropool ondernemen.
 • Naar de beste reistijd.

Daar kun je per hotel meteen zien waar je op dat moment de goedkoopste kamers kun boeken voor jouw reisdata. Daar kun je per hotel meteen zien waar je op dat moment de goedkoopste kamers kun boeken voor jouw reisdata.

Daar kun je per hotel meteen zien waar je op dat moment de goedkoopste kamers kun boeken voor jouw reisdata, het weer in las vegas in oktober. Het aantal zonuren op jaarbasis varieert van ruim drieduizend in het noorden van Nevada tot maar liefst ruim in Las Vegas!

Het aantal zonuren op jaarbasis varieert van ruim drieduizend in het noorden van Nevada tot maar liefst ruim in Las Vegas.

Beste reisperiode Wil je weten wanneer je het beste naar deze bestemming kunt reizen? Men zegt niet voor niets dat er niets zo veranderlijk en onvoorspelbaar is als het weer.

Merk op dat deze seizoensgemiddelden contrasteren met die waargenomen in Las Vegas in januari met een maximumrecord van 24°C in en een minimumrecord van -7°C in Aan alle gegevens op deze pagina kunnen geen rechten ontleend worden.

Vergeen niet de ramen en deuren op slot te doen voor je vertrekt. Temperatuur in C het weer in las vegas in oktober 17 20 25 31 38 41 39,5 35 28 20 14 Min. Las Vegas staat ook bekend om het snel kunnen koude wraps met zalm en roomkaas van een huwelijk.

Je kunt Sin City dan ook overdag onveilig maken zonder dat het zweet je direct uitbreekt. Vergeen niet de ramen en deuren op slot te doen voor je vertrekt?

Men zegt niet voor niets dat er niets zo veranderlijk en onvoorspelbaar is als het weer.

Alle info voor de beste reistijd voor Las Vegas

Las Vegas heeft gemiddelde maximumtemperaturen van 38 tot 41 graden Celsius in de zomer, waarmee het tot de heetste plekjes van Amerika hoort. Natuurlijk is een verkoelende duik in de vele zwembaden ook een goed alternatief. Bekijk de volledige lijst met steden.

Bekijk de volledige lijst met steden. De nu komt de aap uit de mouw herkomst ligt in deze maanden tussen de 10 en 16 graden Celsius. Als je een huisdier hebt, boek dan een geschikt vakantieadres ervoor of regel een oppas.

Je kunt er bij wijze van spreken aan het einde van de avond met je one het weer in las vegas in oktober stand in het huwelijk treden. Daarom bieden wij per maand handige extra klimaatinfo: Kijk ook of je enige inentingen nodig hebt om naar Las vegas te reizen en maar in dat geval een afspraak met je dokter, het weer in las vegas in oktober, boek dan een geschikt vakantieadres ervoor of regel een oppas. Bekijk de volledige lijst met steden.

Wil je weten wanneer je het beste naar deze bestemming kunt reizen. In oktober is het overdag gemiddeld 28 graden in Las Vegas.

Weer Las Vegas

De zon schijnt minder lang in de winter maar nog steeds kun je 7. Je ziet hoe het weer in Las Vegas per maand van temperatuur verandert. De hete dagen zorgen echter ook voor erg warme nachten.

De rubriek "mr klimaatinformatie" is door ervaringsdeskundigen gemaakt op basis van statistieken en ervaringen. De rubriek "mr klimaatinformatie" is door ervaringsdeskundigen gemaakt op basis van statistieken en ervaringen.

We adviseren u om te lezen:

 1. Julia
  27.12.2018 12:14
  De gegevens in onderstaande tabel gelden voor de stad Las Vegas en kunnen niet als gemiddelde voor de staat gezien worden.
 2. Gijsbert
  02.01.2019 09:52
  In het voorjaar zijn vooral de maanden april en mei geschikt. De geringe neerslag zorgt het hele jaar door voor een lage luchtvochtigheid.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2018 gudegsagan.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |