Geluid op ipad werkt niet meer

Datum van publicatie: 31.12.2018

Staat alleen " geluidseffecten " als ik op volumeknop drukt. Indien ga, zet de PC terug naar een punt in het verleden met systeemherstel. Weten jullie meschien waardoor het komt?

Ik wil een ontvangen email, zonder bijlage, opslaan in mijn documenten ,eventueel kopie. En hoe los ik dit op? De koptelefoon is niet meer zichtbaar op mijn pc. Android heeft daar apps voor maar deze kan ik voor Apple niet vinden? Ik heb enkele keren meegemaakt dat het geluid het plotseling weer deed, maar kan niet achterhalen wat de oorzaak ervan was.

Tablets, iPhones, Apps, iOS en meer!

Britt 11 september. Normaal als ik de volume knop aan de zijkant gebruikt staat er volume harder of zachter en nu geluidseffect, geluid op ipad werkt niet meer. Britt 11 september. Markeer forums als gelezen.

Normaal als ik de volume knop aan de zijkant gebruikt staat er volume harder of zachter en nu geluidseffect. Normaal als ik de volume knop aan de zijkant gebruikt staat er volume harder of zachter en nu geluidseffect.

IDevice opladen

Nee] » Mac OS X. Volg hierna de stappen op je scherm die zich vanzelf uitwijzen. Sluit een koptelefoon aan Als u wel geluid hoort via de koptelefoon, maar niet via de luidspreker van het apparaat, koppelt u de koptelefoon los en verwijdert u stof en vuil uit de koptelefoonaansluiting van het apparaat.

Gisteren ochtend deed het nog wel maarin de middag niet meer. Madelene 25 november om

 • Numan, dank voor je bericht. Gisteren ochtend deed het nog wel maarin de middag niet meer.
 • Als het langer dan vijftien minuten duurt, wordt de herstelmodus uitgeschakeld en moet u stappen 2 en 3 opnieuw uitvoeren. Als het scherm zwart of vastgelopen is Als het scherm zwart of vastgelopen is, moet u uw apparaat mogelijk geforceerd opnieuw opstarten.

Heeft iemand nog een idee. Enig idee waar ik deze zou kunnen vinden. In dit artikel bespreken we verschillende oplossingen. Bij mij is het probleem eigenlijk dat er een hoofdtelefoon in die aansluiting zat en dat die afgebroken is geen flauw idee hoe dat gekomen is, iPhones, iPhones! Enig idee waar ik deze zou kunnen vinden. Bij mij is het probleem eigenlijk dat er een hoofdtelefoon in die aansluiting zat en dat die afgebroken is geluid op ipad werkt niet meer flauw idee hoe dat gekomen is, Apps, ik stond gisteren op en dat was ineens zo en dat die nu denkt dat er dus een hoofdtelefoon inzit en de langs de gewone luidsprekers niet afspeelt.

Popular Posts IPad resetten.

IPhone of iPad geforceerd herstarten

Nu doet het geluid het al tijden niet meer. Gelieve deze vraag opnieuw te stellen in het forum. Eerst werkte hij prima maar na de IOS 11 update hangt het scherm steeds vast en hierna start mijn iphone steeds opnieuw op. Niet alleen is dit effectief wanneer de batterij niet voldoende is opgeladen, door je iDevice te koppelen wordt een proces geforceerd zodat deze wordt opgestart.

Gesponsorde links verdwijnt na registratie. Als deze sensor de hoofdtelefoon niet detecteert dan zal de computer het geluid niet naar de hoofdtelefoon sturen. Controleer of de geluidskaart nog correct genstalleerd is.

E-mail ons - iCulture - Naar boven. Als deze sensor de hoofdtelefoon niet detecteert dan zal de computer het geluid niet naar de hoofdtelefoon sturen!

Controleer de geluidsinstellingen

Open Youtube en speel een video af die normaal geluid heeft. Soms kan de enige uitweg een herstel zijn via iTunes. BB code is Aan.

Bij het opruimen heeft er iemand de kabels van de speakers los getrokken of los getrokken en daarna verkeerd aangesloten. Heb je hem niet toevallig nog staan externe uitvoer bv Apple TV. Screenshots maken met de geluid op ipad werkt niet meer. Geluid instellen met de volumeknop Het geluid van toepassingen op de iPad kan je instellen met de volumeknoppen aan de zijkant van de iPad.

Fidaye 9 december om. Screenshots maken met de iPad. Staat alleen " geluidseffecten " als ik op volumeknop drukt. Screenshots maken met de iPad?

29 comments

Wel als ik bij instellingen het geluid verander,maar niet in apps of spelletjes. Geen geluid meer op iPad verdwijnt na registratie Op mijn ipad2 krijg ik geen geluid meer, waar is het gebleven. Het apparaat blijft geblokkeerd bij het Apple logo, geeft een effen kleur weer of wordt niet herkend in iTunes.

Ook in de instellingen gezocht als je daar het geluid test doet hoor je wel gewoon geluid.

Popular Posts IPad resetten. Als deze sensor defect is detecteert de geluidskaart niet dat u een headset aangesloten heeft.

Inderdaad, ik heb alle recente drivers genstalleerd en alle recente updates uitgevoerd. Popular Posts IPad resetten.

We adviseren u om te lezen:

 1. Yfke
  07.01.2019 21:23
  Gelukkig kan u deze detectie ook uitschakelen.
 2. Miray
  16.01.2019 16:38
  Luuk spuij 11 oktober om
  Anneroos
  18.01.2019 04:00
  Inderdaad, ik heb alle recente drivers geïnstalleerd en alle recente updates uitgevoerd. Als u wel geluid hoort, volgt u de stappen hieronder en controleert u het geluid na elke stap.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2018 gudegsagan.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |