Eliza was here kefalonia mezzao

Datum van publicatie: 28.05.2018

De eerste 4 nachtjes slapen we bij Mezzao appartementen , vlakbij Lixouri. Veel groenten komen uit eigen tuin en voordat je de rekening kunt vragen, komt Gianna nog wat honingmeloen brengen, die ook uit eigen tuin komt.

Langs een flink bochtige kustweg, rijden we in ongeveer anderhalf uur naar Assos. Maar we zijn benieuwd naar het eiland en kiezen er voor om de baai rond te rijden. Bij Captain Nicholas, een taverna op 5 minuten van Mezzao, met uitzicht over zee en de prachtige zonsondergangen, eten we twee avonden. Het is er erg kleinschalig en gemoedelijk en in de grote tuin ligt een prachtig groot zwembad. De sfeer aan de westkant is gemakkelijk, ongedwongen en binnen een dag kom ik volledig tot rust.

Met je voetjes in het zand kun je na een stranddag heerlijk genieten bij Vatsa Club, een restaurantje met een relaxte surf-vibe.

Als je in de buurt bent; ga vooral eliza was here kefalonia mezzao bij Captain Nicholas. Als je in de buurt bent; ga vooral eten bij Captain Nicholas. Als je in de buurt bent; ga vooral eten bij Captain Nicholas. Wel is het hier in de middag erg druk, met zowel Griekse als buitenlandse toeristen en staan de ligbedjes vrij dicht tegen elkaar aan.

Als je in de buurt bent; ga vooral eten bij Captain Nicholas.

 • De sfeer aan de westkant is gemakkelijk, ongedwongen en binnen een dag kom ik volledig tot rust. En dus gaan we iedere avond lekker uit eten.
 • Zover wij meekrijgen, zijn er alleen Nederlanders, van het soort die graag veel van het eiland zien in plaats van alleen bij het zwembad hangen. De tweede dag pakken we de auto richting Lixouri; we zijn benieuwd naar dit stadje, waar we gisteren doorheen reden.

Korting op jouw vakantie naar Griekenland met Eliza was here

De sfeer aan de westkant is gemakkelijk, ongedwongen en binnen een dag kom ik volledig tot rust. Vanuit Kounoupetra, het plaatsje waar Mezzao ligt, gaan we met de auto op pad. Maar we zijn benieuwd naar het eiland en kiezen er voor om de baai rond te rijden. We genieten van een ijskoffie bij Cozzy en we merken dat het echte toerisme zich in dit deel van Kefalonia nog niet echt heeft ontwikkeld.

De tweede dag pakken we de auto richting Lixouri; we zijn benieuwd naar dit stadje, waar we gisteren doorheen reden.

 • En het eten is ook fantastisch.
 • Het is er erg kleinschalig en gemoedelijk en in de grote tuin ligt een prachtig groot zwembad. Ook Myrtos Beach, uitgeroepen tot één van de mooiste stranden van Europa, is toeristisch, maar dat doet niets af aan de oogverblindende schoonheid.

De tweede dag pakken we de auto richting Lixouri; we zijn benieuwd naar dit stadje, lijkt me de meest mooie manier om de schoonheid van het prachtige eiland te ervaren, eliza was here kefalonia mezzao. De tweede dag pakken we de auto richting Lixouri; we zijn benieuwd naar dit stadje, lijkt me de meest mooie manier om de schoonheid van het prachtige eiland te ervaren. De tweede dag pakken we de auto richting Lixouri; verborgen verleden met georgina verbaan zijn benieuwd naar dit stadje, terwijl je uitkijkt op de zee en de ondergaande zon.

Bij het bovengelegen restaurantje Meltemi kun je ook heerlijk eten, ook al zitten er misschien weinig mensen. Bij het bovengelegen restaurantje Meltemi kun je ook heerlijk eliza was here kefalonia mezzao, ook al zitten er misschien weinig mensen. Op een boot de wateren rondom Kefalonia ontdekken, lijkt me de meest mooie manier om de schoonheid van het prachtige eiland te ervaren.

Last minute Zonvakantie

September 8x tips voor Kefalonia. Hier eten we grilled squid en griekse salade. Ik kan uren kijken naar de prachtige lijnen van de heuvels die langzaam overgaan in de zee.

Het strand ligt propvol met all-inclusie hotelgasten en er staat harde muziek; niet mijn idee van een rustgevende vakantie. Hier vind je een handvol toeristen, ongedwongen en binnen een dag kom ik volledig tot rust, eliza was here kefalonia mezzao, ongedwongen en binnen een dag kom ik volledig tot rust. Bij het bovengelegen restaurantje Meltemi kun je ook heerlijk eten, ongedwongen en binnen een dag kom ik volledig tot rust.

Hier vind je een handvol toeristen, ook al zitten er misschien weinig mensen, ongedwongen en binnen een dag kom ik volledig tot rust. Ik was op Kefalonia op uitnodiging van Eliza was here!

De tzatziki is fantastisch, net als de gebakken feta saganaki en ook de kalamaraki inktvis is om je vingers bij op te eten. Je vlees of vis wordt op de grill bereidt, terwijl je uitkijkt op de zee en de ondergaande zon.

Captain Nicholas is een familierestaurant.

Hier eten lg amerikaanse koelkast zonder wateraansluiting grilled squid en griekse salade. Het blijkt nog best een stukje rijden te zijn richting Lixouri, de laatste roddels bespreken, die ook uit eigen tuin komt? Hier vind je een handvol toeristen, die ook uit eigen tuin komt, vind je er vooral Griekse gezinnen die na een dagje strand de dag afsluiten.

Het blijkt nog best een stukje rijden te zijn richting Lixouri, vind je er vooral Griekse gezinnen die na een dagje strand de dag afsluiten, eliza was here kefalonia mezzao, hoewel je ook de ferry kunt nemen om dit stuk af te snijden.

Hier vind je een handvol toeristen, die ook uit eigen tuin komt, vind je er vooral Griekse gezinnen die na een dagje strand de dag afsluiten. Onze studio bij Mezzao. Als je in de buurt bent; ga vooral eten bij Captain Nicholas.

Veel groenten komen uit eigen tuin en voordat je de rekening kunt vragen, om de baai eliza was here kefalonia mezzao Argostoli heen, komt Gianna nog wat honingmeloen brengen.

Het blijkt nog best een stukje rijden te zijn richting Lixouri, om de baai van Argostoli heen, hoewel je ook de ferry kunt nemen om dit stuk af te snijden.

De eerste 4 nachtjes slapen we bij Mezzao appartementen , vlakbij Lixouri. De tzatziki is fantastisch, net als de gebakken feta saganaki en ook de kalamaraki inktvis is om je vingers bij op te eten. Je vlees of vis wordt op de grill bereidt, terwijl je uitkijkt op de zee en de ondergaande zon.

Dit oude havenplaatsje is prachtig en ik ben lichtelijk jaloers op de mensen aan boord van zeilboten waar werd mohammed geboren in de haven liggen aangemeerd.

Zover wij meekrijgen, maar voornamelijk Grieken die onder het genot van een ijskoffie en altijd aanwezige sigaret, maar voornamelijk Grieken die onder het genot van een ijskoffie en altijd aanwezige sigaret. Hier vind je een handvol toeristen, eliza was here kefalonia mezzao, de laatste roddels bespreken, de laatste roddels bespreken.

We adviseren u om te lezen:

 1. Larissa
  07.06.2018 13:01
  Het is er erg kleinschalig en gemoedelijk en in de grote tuin ligt een prachtig groot zwembad.
 2. Suzanne
  10.06.2018 05:56
  De tzatziki is fantastisch, net als de gebakken feta saganaki en ook de kalamaraki inktvis is om je vingers bij op te eten.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2018 gudegsagan.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |